Уеб дизайн

Вашият бизнес се нуждае от виртуален адрес и ние ще Ви помогнем за него. Уеб сайтът помага на Вашите клиенти да научат повече за историята на вашата компания, екипа, продуктовата гама и е абсолютно важно за изграждането на доверието им. Това е и платформата, която най-вероятно ще генерира по-голямата част от вашите запитвания за продажби и услуги, следователно е важна част от успеха на бизнесът Ви. Ние ще работим с Вас, за да създадем Перфектният уеб сайт.

Ние можем да Ви предложим изцяло нов дизайн, редизайн, изработка на нов и поддръжка на вече съществуващ уеб сайт, блог и онлайн магазин.

Доказан опит

Изграждането на уеб сайт е интензивен процес – от разбирането на вашите нужди, през предаването на визията и стила на вашата марка чрез дизайна, до изработката на финалният проект. По този път има много важни решения за вземане. За щастие ние сме минали през този процес безброй пъти и ще Ви преведем през всяка стъпка.

Процес

 • Запознаване
  Преди да започнем работа по Вашият сайт, за нас е от изключително значение да се запознаем с бизнесът и предпочитанията Ви.
 • Проучване
  Ще направим задълбочено проучване относно тенденциите и новостите в сферата на Вашият бизнес, за да може да предложим възможно най-доброто решение.
 • Дизайн
  Използвайки информацията, която сме събрали от срещата ни и проучването ще създадем най-подходящият дизайн за Вас. Обратната връзка и сътрудничеството между нас са много важни по време на целият процес.
 • Разработка
  След като сме приключили работа по дизайна е време да го превърнем в работещ уеб сайт.
 • Съдържание
  Съдържанието е решаващ фактор за един уеб сайт. То е основният източник на информация за Вашите клиенти, затова се надяваме, че сте работили усилено по него.
 • Пускане
  Ура, време е за пускане! Това означава, че сте тествали и одобрили вашият уеб сайт и сте готови да покажете пред света.
  Обучение и поддръжка

Вашият сайт вече е готов, но това е само началото. Той се нуждае от редовни постоянни грижи, за да може да ви служи правилно. Ще направим обучение как да го използвате и ще обсъдим и опциите за поддръжка.

Редизайн на съществуващ уеб сайт

Вашият уеб сайт е един от най-ключовите канали за комуникация с клиентите Ви. Ако вече имате такъв, но смятате, че не отразява стилът на фирмата ви? Вашата мисия? Послание? Ние с удоволствие ще работим с вас, за да го подобрим и да изградим красив и уникален уеб сайт, който отразява Вашия бизнес по най-точният начин.

X